Οι Μικρές μου Ιστορίες


Σχολίασαν τις Ιστορίες μου...

"Από τα 48 βιβλία που κατατέθηκαν στο φετινό διαγωνισμό ............... για το βραβείο «Πηνελόπη Μαξίμου», η Κριτική Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα να απονείμει βραβείο στη συγγραφέα Ελένη Τσιάλτα για το βιβλίο της " Η ροδιά και ο χιονάνθρωπος από τις εκδόσεις Πορτοκάλι.
Μια ιστορία τρυφερή, αισθαντική, δοσμένη με ρομαντισμό και μ’ ένα λόγο πέρα για πέρα ποιητικό, που μιλά για τη φιλία, την αυταπάρνηση και την ανιδιοτελή αγάπη, μια αγάπη που δε ζητά ανταλλάγματα, αλλά μόνο προσφέρει. Το γλωσσικό ύφος εξαιρετικό, διέπεται από λυρισμό και ευαισθησία και είναι προικισμένο με λέξεις καλοδουλεμένες, μία-μία διαλεγμένες στην κατάλληλη θέση η καθεμιά, έτσι που το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Μια ιστορία, με την οποία εντέλει η συγγραφέας καταφέρνει να τέρψει, να ευαισθητοποιήσει τον αναγνώστη και να ικανοποιήσει τις υψηλές του προσδοκίες.
Τα θερμά μας συγχαρητήρια στη συγγραφέα!"Κύκλος Παιδικού Βιβλίου:
Μικρές Ιστορίες με τίτλο "Τρεις μικροί κύκλοι"
Πρόκειται για συλλογή με έξυπνες, πρωτότυπες ιστορίες και με ωραία μηνύματα που περνούν με πολλή φυσικότητα και διακριτικότητα. Η ποικιλία των θεμάτων, οι φρέσκες ιδέες,η ευρηματικότητα, η πρωτοτυπία των ιστοριών, ξαφνιάζουν ευχάριστα. Τις ιστορίες αυτές, χαρακτηρίζει ευαισθησία, χιούμορ υψηλής στάθμης, τρυφερότητα, λυρισμός και -συγχρόνως- ζωντάνια, γοργός ρυθμός και χάρη, συνδυασμένα με στρωτή γραφή.